Login
+Follow
Login

#inspiration

By Simon Rantapää on 2013.06.18 In Uncategorized

Dagens dos. Haffat ur flödet av inspiration:

Danny MacAskill. Kanske en av världen största kreatörer inom en enskild sport. Sjukt skicklig med sin hoj. Jag kan knappt säga att jag sett något liknande förut. I Red Bulls flagg har han här knåpat ihop en film av yttersta världsklass. Och hela paketet är som en visuell och grafisk käftsmäll. Gör dig redo att blåsa av stolen.

http://imaginate.redbull.com/videos/riding_film

Mitt andra bidrag till världsfreden är Team Hoyte. Detta klipp har nått år på nacken. Och jag vet inte, jag hade väl somnat bakom en sten när denna historia dök upp. Men detta klipp fick tillochmed en hårdbarkad grävmaskinist att darra på läppen. Jag hedrar Dick Hoyte och det han gjort för sitt ”lag”. Ta en titt vettja!

0 Responses to "#inspiration"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login