Login
+Follow
Login

Happy Canada day!

By Simon Rantapää on 2013.07.02 In Uncategorized

image

 

 

Igår 1 Juli firade landet lönnlöv tillika hockeytokiga och snörika landet på andra sidan pölen sin födelsedag. Och jag kände att det är ett bra tillfälle att tillkännage nyheten att jag ska förära samma land med min eminenta närvaro. I mitten av december någon gång tar jag,  Frida och kompisen Lina vårt lättpackade liv och gör som våra förfäder. Emigrerar till Nordamerika. Vi tillber redan nu snögudarna att dumpa ansenlig mängd snö över klippiga bergen och då gärna med extra lokal nederbörd till byn Silvers lite ädlare granne: Golden,  BC. Jepp guldstaden i delstaten British Columbia, Kanada ska bli vår bas i jakten på puder,  höjdmeter och grym skidåkning. Dessutom, om man känner att kroppen är pigg finns ett klättergym beläget i byn. Jag ylar av glädje!

 

IMG_0098 IMG_1562

 

Behöver jag ens säga att jag blir knäsvag av förväntan.

Behöver jag ens tvivla på att vintern kommer bli grym?

2 Responses to "Happy Canada day!"

  Comments (2)

 1. PG wrote:

  Tror det kommer bli asnice!! klättergymmet i Golden är faktiskt rätt nice!

  Sen Kicking Horse är ju ganska extremt! hehe.

  Får du inte nog snö där så är det ju bara en bra ursäkt för att åka och tura i Rogers Pass!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Login