Login
+Follow
Login

Fjällfiske

By Simon Rantapää on 2013.07.04 In Uncategorized

Det närmar sig min lilla semester. Jag och Frida har ju en planerad vintersemester på andra sidan Atlanten och därför jobbar jag bakdelen av mig under sommaren. Meeeeeeen. Jag lyxar ändå till det med en vecka i fjällen med min gode vän Isak. På söndag börjar det uppdrag som brutit ner mången man. Fjällröding.

 

Vi ska vandra med tältet och flugspöt på vår axel, upp på den allra kargaste fjällplatån. Där rödingen bor. Kanske kommer vi hem som en av alla dem som misslyckats. Med flugspöet i bitar och en sargad kropp. Men kanske är det i år det händer. Fem nätter har vi på oss.

Jag är säker på att vi kommer ha en sjukt fin vecka i vilket fall som helst.

Drömmen är att få en riktigt fin Röding på torrfluga. Känslan när fisken stiger till ytan, tiden stannar och glädjen rotar sig i kroppen.

Ja, ni fattar säkert.

 

Och detta är bara början på en vecka jag har valt att kalla för MIGHTY MOUNTAIN WEEK. Rätt från fjället kör vi vidare till Tornedalen, Kangos och laxfiskefestivalen. Då är det lax på fluga som gäller. En av årets höjdpunkter med hela fiskegänget. Sjukt TAGGAD!

 

http://www.kangos.com/Kangos%20laxfestival%202013%20print.pdf

0 Responses to "Fjällfiske"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login