Login
+Follow
Login

#inspiration

By Simon Rantapää on 2013.07.04 In Uncategorized

Befinner mig mitt uppe i fjällpackningen. Och för sådana sysslor behöver man ett soundtrack. Valet föll på Tallest Man On Earth. Nu när det är sommar ljuder hans själfulla toner på ett alldeles ypperligt sätt. Enkelhet. Det är sommarens melodi. Och visst värmer det lite extra i musikhjärtat att världens längsta man är fostrad i Svea rike. Jepp, mitt i djupaste knäckebrödsland, närmare bestämt Leksand. Det är extra kul när det går bra för svenska artister. Och tallest man har lyckats med det smått omöjliga. Att behålla sin originalitet men ändå leta sig in i det svenska folkhemmet.

Perfekt musik att tagga inför fjällvistelsen. Och som grädde på moset så florerar en av hans bitar i en vacker och sannerligen inspirerande flugfiskefilm från grabbarna i frontside fly. Perfekt film att tagga inför fjällvistelsen.

Trout is all – Love is all

0 Responses to "#inspiration"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login