Login
+Follow
Login

Tolvtjärnsloppet Dagen efter

By Simon Rantapää on 2013.08.05 In Uncategorized

 

logo-tolvtjärnsloppet-outlines-2012_02-1024x350

 

Japp då var det gjort. Och japp. Jag känner mig som en 80-åring efter dansbandsveckan. Ledbruten och trött. Men samtidigt nöjd och glad.

Banan var benhård. Och då menar jag inte bara benhård som i lång och svettig. Nej förutom det så var det 1000 höjdmeter mjuk och sandig stig, mördarbackarna avlöste varandra och mjölksyran var ens enda vän på färden. Men sjukt kul var det.

Första tre milen kunde jag ligga på riktigt ordentligt, studsade fram över stigarna och kunde trycka på i uppförsbackarna. Sen kom mördarbacken. Efter det var det kanske inte jubel och fanfarer resten av färden. Men det löste sig. Det var en tuff utmaning, men desto bättre smakar det när man accepterat och fullföljt!

Cred till arrangörerna för en fin tillställning i den västernorrländska obygdens urskog. Jag älskar när landsbygden lever upp. Sann byfåne som jag är.

Och om jag räknat allt rätt seedade jag upp mig till Elit-led 3 på cykelvasan vilket också var målet. Och det vore i så fall MYCKET tillfredställande. Och kul. Och skönt.

aaaa

 

Taggad för vasan? Oh yes!

 

TTL3

 

TTL1

3 Responses to "Tolvtjärnsloppet Dagen efter"

  Comments (3)

 1. robinsandberg wrote:

  Ser gött ut!

 2. jerrekinnunen wrote:

  Bra jobbat hörru!!

 3. Jan Erik wrote:

  Bra kämpat! Startled 4 räcker tiden till i alla fall så vi ses där! Välkommen tillbaka 2014!//Jan Erik

 4. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Login