Login
+Follow
Login

#inspiration

By Simon Rantapää on 2013.08.08 In Uncategorized

Eddie Vedder. I mitt tycke världens bästa sångare. Världens bästa röst. Helt makalös känsla i de stämbanden. Och just denne man har även gjort soundtracket till en av min absoluta favoritfilm: Into The Wild.

image

En film med ett tänkvärt budskap om en grabb som släpper allt och flyr till ett liv i ensamhet i Alaskas vildmark. Baserad på en sann historia. Om du inte har sett filmen. Gör det! Och om du inte har lyssnat på Eddie vedders soundtrack. GÖR DET! Ett album som man alltid kan falla tillbaka till och få den där fina känslan av frihet och närhet till naturen.

http://open.spotify.com/album/0AF0eSjB3atcLpJ7gQBop5

0 Responses to "#inspiration"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login